ELI LILLY DANMARK A/S

 

Adresse: Lyskær 3E 2. tv, DK-2730 Herlev 

Telefon: +45 45 26 60 00

 

COVID-19

Som de fleste organisationer over hele verden har Lilly nøje overvåget COVID-19 pandemien og dens globale påvirkning. Vi arbejder i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer i Danmark, men Eli Lilly Danmark kan fortsat kontaktes på de sædvanlige måder, og som angivet nedenunder. 

Lilly forventer ikke at opleve mangel på vores produkter. Siden starten på udbruddet har Lilly nøje monitoreret vores forsyningskæde for potentiel påvirkning af leveringen af vores medicin rundt om i verden. På verdensplan er vores produktionsnetværk fuldt operationelt, og i takt med at den globale situation udvikler sig, vil vi fortsætte med at iværksætte nødvendige tiltag for at sikre levering af vores medicin.

 Information om hvad Lilly gør globalt for at sikre, at vores ansatte og deres familier er trygge, og at Lillys medicin er tilgængelig, kan findes på vores internationale hjemmeside Lilly.com

***  

Kontakt Lilly via medicinsk information på telefon +45 45 26 61 00 , hvis du har spørgsmål til Lillys produkter.

Bivirkninger og reklamationer skal indberettes. Skema til indberetning og information om bivirkninger findes på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside www.meldenbivirkning.dk. Du kan også rapportere bivirkninger og reklamationer til Lilly via medicinsk information på telefon +45 45 26 61 00.

Hvis du mener, at Lilly ikke har respekteret gældende regler, eller endda har undladt at leve op til vore egne værdier, så fortæl os om det ved at kontakte »Lilly Ethics and Compliance Global Hotline«

 

Samarbejdsaftaler med patientforeninger 

Lif (Lægemiddelindustriforeningen) har udarbejdet etiske retningslinjer for samarbejde mellem lægemiddelvirksomhederne og patientforeningerne for at sikre, at arbejdet foregår på en åben og troværdig måde. Aftalerne skal offentliggøres på virksomhedens egen hjemmeside.

 

Nedenfor finder du information om Lilly´s samarbejdsaftaler med patientforeninger:

Samarbejdsaftale omkring udvikling af kommunikationselementer til at aktivere patienter med PsO til at søge behandling

(Removal date: 02.12.2021)

Samarbejdsaftale vedrørende konseptualisering af PsO & PsA Patient Related Outcome Measures (PROM) project

(Removal date: 30.08.2020)

Pennebrugsanvisninger 

Brugsanvisning_HumaPen-Savvio_Feb2019

Brugsanvisning_HumatroPen 6 mg_Feb2019

Brugsanvisning_HumatroPen 12 mg_Feb2019

Brugsanvisning_HumatroPen 24 mg_Feb2019

Brugsanvisning_HumatroPen nåleskjuler_Apr2018

PP-MG-DK-0197/10.01.2020