Lilly i Europa

Lilly har haft en betydelig tilstedeværelse i Europa siden etableringen af vores første oversøiske datterselskab uden for USA i 1934.

  • Lilly har i de sidste ti år fordoblet de årlige investeringer i forskning og udvikling i Europa til over €450 millioner (3,35 milliarder DKK), og vi beskæftiger nu omkring 9.000 mennesker i hele Europa.

  • Vi har to store forskningscentre i Europa, der ligger i Storbritannien og Spanien, foruden et omfattende produktionsnetværk.

  • Omkring en tredjedel af vores kliniske forsøg på verdensplan finder sted i Europa, hvilket svarer til en samlet investering på næsten €125 millioner årligt (930 millioner DKK).

  • Vores europæiske produktionsanlæg er vigtige eksportører til andre dele af verden. For eksempel eksporterer vores spanske anlæg til mere end 120 lande over hele verden, og i Frankrig eksporteres 92 % til over 100 lande på fem kontinenter.

  • Lillys forskningscenter i Storbritannien er hjemsted for mange af vores banebrydende innovationer samt et videncenter inden for neurovidenskab. Der er i øjeblikket over 600 medarbejdere på stedet med over 45 nationaliteter, der arbejder på tværs af mere end 30 discipliner.

Lilly støtter initiativet om innovative lægemidler (IMI), der er det største offentligt-private partnerskab i biovidenskabelig forskning og udvikling med aktiv deltagelse i 19 forskellige projekter inden for diabetes, neurovidenskab og onkologi og med en investering på mere end €20 millioner (148 millioner DKK). 

Learn More
Visit our Lilly Europe Website
>