Forskning

er rygraden i Lilly

Lilly Research Laboratories (LRL) opdager og udvikler innovative lægemidler af høj kvalitet, der hjælper mennesker til at leve et længere, sundere og gladere liv. Vi gør det på en pålidelig og omkostningseffektiv måde i en atmosfære af optimisme, teamwork, kvalitet og efterlevelse af vores regelværk.

Vores investering i forskning og udvikling er blevet opretholdt på et højt niveau i mange år og har resulteret i en af de mest produktive pipelines i branchen - med mere end 60 potentielle lægemidler under udvikling på nuværende tidspunkt.

“Forskning er kernen i forretningen, sjælen i virksomheden."

Hr. Eli Lilly, barnebarn af Lillys grundlægger Oberst Eli Lilly

Med forsknings- og udviklingsfaciliteter placeret i otte lande og klinisk forskning i mere end 55 lande har Lilly investeret over gennemsnittet, hvad angår den procentvise del af omsætningen, som investeres i forskning og udvikling - ca. 20 %. Lillys årlige investeringer i forskning og udvikling i Europa er fordoblet til over €450 millioner (3,35 milliarder DKK) det sidste årti.

Lilly støtter initiativet om innovative lægemidler (IMI), det største offentligt-private partnerskab i biovidenskabelig forskning og udvikling med aktiv deltagelse i 19 forskellige projekter inden for diabetes, neurovidenskab og onkologi og med en investering på mere end €20 millioner (148 millioner DKK).

 

More on R&D at Lilly
Click here to find out more.
>