Ansvarlighed:

Det er ikke et modefænomen. Det er kernen i, hvem vi er.

I næsten 140 år har Eli Lilly og Company vist sin forpligtelse til at være en ansvarsfuld global aktør – blandt andet gennem en lang historie af filantropiske bidrag.

I dag har vores forståelse af virksomhedernes ansvar udviklet sig til at gælde mere end velgørenhed til også at være en integreret del af vores kerneforretning. Vi trækker på vores videnskabelige, tekniske og forretningsmæssige ekspertise for at tjene patienter, imødekomme samfundets behov og reducere vores påvirkning af miljøet.

Vi arbejder også for at forbedre den globale sundhed ved at hjælpe med at udvide adgangen til medicin. Vi arbejder på at styrke politikker, der fremmer bedre sundhed ved at yde hjælp til dem i nød og ved samtidig at være en aktiv deltager i de samfund, hvor vi driver virksomhed.

Vi mener, at samarbejde med regeringer og andre aktører opbygger tillid og styrker vores fælles interesse i at yde den bedst mulige værdi både for patienter og samfundet omkring os. Og vi ved, at vi ved at gennemføre vores forretning ansvarligt er i stand til at tiltrække principfaste, passionerede og kreative medarbejdere, der ønsker at bidrage med deres talent til vores fælles mission om at optimere den globale sundhed.

Vores engagement er globalt. Samtidig er det vigtigt for os at sikre, at effekten af vores arbejde kan mærkes lokalt i vores investering i de samfund, hvor vi driver virksomhed. 

Global Health Program
Click to read more
>