Gruppe af mennesker, der samarbejder foran et vindue

Lilly i Danmark

Vi har været i Danmark siden 1975. Lilly Danmark er en del af en nordeuropæisk hub, som består af Norden, Storbritannien og Irland - General Manager for vores hub er bosat i Storbritannien. Vores danske kontor ligger i Herlev, og vi beskæftiger ca. 50 talentfulde og dedikerede medarbejdere indenfor blandt andet klinisk forskning, registrering, medicinsk rådgivning, patientsikkerhed, økonomi og markedsføring. Som ansat i Lilly Danmark kan man enten have en lokal rolle med ansvar for Danmark, eller en regional rolle med ansvar for flere lande.

Vi er stolte over vores mangfoldige og inkluderende miljø, hvor vi arbejder på tværs af afdelinger og lande - som ét Team Lilly - med det fælles mål at hjælpe mennesker til at leve et længere og sundere liv.

I Lilly Danmark har vi stor fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø og på medarbejdernes trivsel. Så længe coronaen er tilstede i vores samfund, arbejder vi primært hjemmefra. Medarbejdernes sikkerhed kommer i første række, og vi vil gerne bidrage til at mindske smittespredningen. Arbejds- og privatliv er mere sammensmeltet end nogensinde før. Vi har derfor igangsat en række tiltag for at give medarbejderne mulighed for at tage de nødvendige pauser i løbet af arbejdsdagen – og som er nødvendige, for at de innovative tanker kan spire, og vi kan bevare fokus. Vi tilbyder blandt andet virtuelle mindfulness sessioner flere gange om ugen, og der bliver løbende arrangeret virtuel yoga og afspænding. Vi opfordrer også medarbejderne til at komme ud i naturen, og evt. have sine møder eller virtuelle undervisning, mens man går en tur i skoven.

Vi er Team Lilly Danmark